FrokostLunsj

Granola med kanel og nøtter

1 Mins read
Jump to Recipe

Morgningen er for mange både travle og hektiske, og mange har ikke tid til å nyte frokosten før de må kaste seg ut av døra. Andre er bare ikke frokostmennesker og skipper frokost uten å ofre den en tanke. Uansett hvilken av disse typene du er så er denne oppskriften på granola en helt fantastisk måte å starte dagen på! Har du en krukke stående så tar det under 5 minutter å lage deg frokost (eller lunsj). Ha litt yoghurt i en skål, topp med granola og kanskje noen friske bær hvis du har tid, og du har en perfekt start på dagen!


Granola med kanel og nøtter

Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 8 pers

Ingredients
  

 • 4 ss olje
 • 300 g havregryn
 • 1,5 dl lønnesirup
 • 70 g solsikkefrø
 • 3 ss sesamfrø
 • 30 g honning
 • 1 ss vaniljepulver
 • 3 ss chiafrø
 • 50 g mandler
 • 70 g gresskarkjerner
 • 4-5 ss kanel
 • 70 g rosiner/sjokolade
 • 50 g valnøtter

Instructions
 

 • Hakk valnøtter og mandler, og eventuelt sjokolade.
 • Ha alt i en bakebolle og bland godt.
 • Fordel alt utover to stekeplater som er dekt med bakeark.
 • Stek i 10-15 minutter på 150 grader midt i ovnen.
 • Nyt med litt yoghurt og friske bær.

You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e7273918b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e7273b725', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e7273d4ad', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: