LunsjVegetar

Proteinpannekaker

1 Mins read

De er gode. De er enkle. De er sunne. De er proteinpannekaker!

Jeg tror de fleste vil være enig med meg når jeg sier at pannekaker er utrolig godt! Proteinpannekaker er minst like godt som vanlig pannekaker, men hakket sunnere. Disse proteinpannekakene passer perfekt etter trening eller som lunsj.


Proteinpannekaker

Ingredienser:

 • 2 egg
 • 150 g cottage cheese
 • 1 dl melk
 • 100 g havregryn
 • ½ ts salt
 • 1 ts bakepulver
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene sammen. Ønsker du en jevn blanding uten klumper kjør røra i en stavmikser.
 2. La røra stå i ca. 10 minutter.
 3. Ha en smørklatt i en stekepanne på medium varme. Og stek pannekakene til de er gylne på hver side.
 4. Server med friske bær eller deilig syltetøy.
 5. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Sunne smånisser

1 Mins read
Julegodter trenger ikke nødvendigvis være stappfulle av sukker og fett. Disse super søte smånissene er hakket sunnere enn annen julebakst og er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5944b1c13', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Gresskar "Carbonara"

1 Mins read
Hvis man ønsker å få inn mer grønnsaker i kosten er det å putte grønnsaker i saus helt konge. Ikke bare er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5944b4535', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Søtpotetpizza med pepperoni

1 Mins read
Pizza er noe vi alle ELSKER. Dessverre er det ikke alle disse gode kosemiddagene vi er så glad i alltid like sunne… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5944b6f1c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: