Middag

Sweet Chili Kyllingform

1 Mins read

Sweet Chili Kyllingform er en deilig kyllingform med en nydelig kremete saus. Retten er full av smaker, men med gå og enkle ingredienser. Retten er også enkel å tilpasse de som har melkeallergi ved å bytte ut fløten med kokosmelk og creme fraichen med iMat Fraiche (vegansk/plantebasert creme fraiche).

Lettvinte former og gryter er noe av det beste jeg vet! Sweet Chili Kyllingform er en nylaget oppskrift som jeg nylig presentert for de her hjemme. Den ble tatt imot med åpne armer av alle mann, både små og store. Vipps så var hele forma spist opp! Så vi kan trygt si at denne formen var en slager!


Sweet Chili Kyllingform

Ingredienser:

 • 4 kyllingfileter
 • 1 boks creme fraiche
 • 6 ss søt chilisaus
 • 2 ts estragon
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 løk
 • 2 dl fløte
 • ½ ts salt
 • ¼ ts pepper
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Kutt kyllingen i terninger. Stek kyllingbitene lett med litt smør/olje i en stekepanne. Bitene skal ikke være gjennomstekt.
 3. Grovhakk løken og finhakk hvitløken.
 4. Bland sammen chilisaus, creme fraiche, krydder og fløte i en liten bolle.
 5. Ha kyllingen og løken i en ildfastform. Hell over sausen.
 6. Sett formen midt i ovnen i 20-25 minutter.
 7. Server sammen med ris og salat.
 8. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a63c9bf283', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a63c9c092a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a63c9c1f1e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: