Middag

Mac n Cheese med fisk

1 Mins read

En skikkelig god og cheesy Mac n Cheese er vel noe alle synes er godt. Enten i små porsjoner ved siden av kyllingen eller i store varme skåler som ordentlig kosemat. En liten vri vi gjerne gjør på denne klassiske retten er at vi blander inn fisk. Den får dermed mer smak, blir enda litt mer mettende og man får spist mer fisk! Det er en skikkelig win-win!

Mac n Cheese med fisk

Ingredienser:

 • 250g makaroni, ukokt
 • 1 pk lobnobs
 • 70g smør
 • 35g mel
 • 200g cheddar, revet
 • 4 dl melk
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper

Slik gjør du det:

 1. Kok opp makaroni slik som anvist på pakke. Hell av vannet og sett til side, rør gjerne inn en klump smør eller noe olje for at det ikke skal klistre seg sammen.
 2. Smelt smøret i en kjele. Rør inn melet når alt smøret er smeltet. Spe deretter på med melk.
 3. Når du har hatt i all melken og sausen er varm har du i osten. La osten smelte under omrøring, smak deretter til med salt og pepper.
 4. Rør inn makaroni og lobnobs i sausen.
 5. Server som den er eller med noe brød eller salat.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Enkel laksegrateng med makaroni

1 Mins read
Server en enkel fiskemiddag til hele familien med denne enkle laksegratengen. Denne er enkel å lage og mild i smaken så de… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651392ef8007b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 1

2 Mins read
Nytt år, nye muligheter! Ukesmenyene er endelig tilbake igjen! Jeg vet de har vært savnet hos flere av dere, og det må… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651392ef87610', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lammestek med hvitløk og rosmarin

1 Mins read
Lammestek er en klassiker når det kommer til skikkelig festmiddager, gjestemiddag og ikke minst helgemiddag! Denne digge middagen er både enkel og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651392ef88e14', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: