Middag

Nøttelaks m/ brokkoliris

1 Mins read

Her kommer oppskriften på enda en fiskefavoritt! Ikke nok med at denne fiskemiddagen garantert blir en ny favoritt på middagsbordet, den krever få ingredienser og er ferdig på 30 minutter!

Nøttelaks m/ brokkoliris

Ingredienser:

 • 6-800 g laks u/ skinn og bein
 • Ca. 150 g cashewnøtter
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 neve fersk kruspersille
 • 6 ss olje
 • 1 brokkoli

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Ha bittelitt olje i bunnen av en ildfastform og legg laksen oppi.
 3. Kjør cashewnøtter, hvitløk og kruspersille i en food processor eller finhakk det med en kniv. Bland inn 6 ss med olje.
 4. Legg nøtteblandingen over laksen. Sett laksen midt i ovnen, og la stå i ca. 20 minutter.
 5. Kjør rå brokkoli i en food processor, velg selv hvor grov «risen» skal være. Ønsker du at brokkolirisen skal serveres varm ha den i en ildfastform og sett inn i ovnen sammen med laksen for å varme den opp.
 6. Server ferdig nøttelaks sammen med brokkoliris (eller annet tilbehør).
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Laks i kokossaus

1 Mins read
Laks i kokossaus er en god fiskemiddag med et lite asiatisk-preg. Den er enkel å lage og ikke minst enkel å like!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e95b50f86', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rask Wok med laks

1 Mins read
Wok er en av mine yndlings middager når det gjelder å servere en rask, sunn og enkel middag til gjengen. Det er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e95b53e4f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Peanøtt-formkake

1 Mins read
Glad i nøtter? Sjekk ut denne her a! Peanøtt-formkake er en digg kake med god nøttesmak som passer for alle nøtteelskere. Server… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e95b574ae', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: