MiddagSupper

Lasagnesuppe

1 Mins read

Lasagne er en storfavoritt hjemme hos oss. Den italienske folkefavoritten er en skikkelig klassiker på helge- og kosemat. Men en ordentlig lasagne tar tid å lage og er neppe noen hverdagsmiddag for travle familier. En lasagnesuppe derimot DET kan vi kose oss med i hverdagen!

Denne suppa er smakfull og mektig! Server gjerne med nystekte rundstykker og parmesan. Og vet du hva? Har du noen grønnsaker nederst i grønnsaksskuffen som burde brukes opp, så sleng de i suppa!

Lasagnesuppe (6 personer)

Ingredienser:

 • 1 pk kjøttdeig
 • 1 løk
 • 1-2 gulrøtter
 • 2 hvitløksfedd
 • 6-8 pastaplater
 • 7 dl kjøttbuljong
 • 2 bokser hakkde tomater
 • 1 ss sukker
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • 3 ss basilikum, finhakket
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Fres finhakket løk, hvitløk og finkuttet gulrot sammen med kjøttdeigen i en gryte. La det frese på medium varme til kjøttdeigen er ordentlig brunet, ca. 5 minutter.
 2.  Tilsett resten av ingrediensene. Brekk opp pastaplatene i ønsket størrelse og ha i gryta. Skru opp varmen til høy slik at det begynner å koke, å skru deretter varmen ned til medium igjen slik at suppa småputrer i 10-15 minutter eller til pastaplatene er al dente.
 3. Server med nybakte rundstykker.
 4. Nyt!
You may also like
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513893d6e523', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rask Kjøttdeiggryte

1 Mins read
Rask middag med kjøttdeig med milde smaker og enkle ingredienser får du i denne kjøttdeiggryta. Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513893d70754', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lys Kremet Kyllingsuppe

1 Mins read
Denne kyllingsuppa gir deg en varmende og god middag. Suppa er superenkel å lage og passer til hele familien! Slik gjør du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513893d72aa9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: