BakstLunsjMiddag

Grove innbakte Pølser

1 Mins read

Spice opp innholdet i matboksen med disse enkle, men gode innbakte pølsene. Eller ha i ost og ketchup, og gå en enkel og rask middag. Disse grove innbakte pølsene passer perfekt i matboksen, til middag, i barnebursdag, i tursekken og egentlig hele tiden!

Grove Innbakte Pølser

Ingredienser:

 • 25 g gjær
 • 2 ss olje
 • 3 dl lunkent vann
 • 200 g mel
 • 100 g rugmel
 • 200 g grovt mel
 • 1 ts salt
 • 1 egg til pensling (kan erstattes med vann)
 • 1 pk pølser
 • Sesamfrø til pynt

Slik gjør du det:

 1. Bland alt det tørre i en bakebolle.
 2. Smuldre gjæren i lunkent vann, bruker du tørrgjær går det i bakebollen sammen med det tørre.
 3. Tilsett olje, vann og egg i bakebollen. Elt deigen i 5-10 minutter. Deigen skal være litt klissete, synes du den er for klissete tilsetter du litt mer mel.
 4. Hev i 30-40 minutter på et lunt sted.
 5. Tørk av pølsene lett med kjøkkenpapir slik at de ikke har noe pølsevann på seg. Ha litt mel på benken, og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
 6. Kna deigen lett på den melete overflaten. Del deigen i like store emner som antall pølser du har. Rull hvert emne ut til tynne pølser eller strimler som du surrer rundt pølsene, for deretter å legge dem på stekebrettet.
 7. La de etterheve i 20-30 minutter.
 8. Sett ovnen på 225 grader.
 9. Pensle deigen lett med et sammenvispet egg.
 10. Stek i ovnen i 10 minutter.
 11. Server med en gang eller avkjøl og legg i matpakka.
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138c4559b67', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138c455b4f2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138c455ccc2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: