MiddagSupperSupperVegetar

Spicy Gulrotsuppe med Tortelloni

1 Mins read
Jump to Recipe

 

I disse kalde forkjølelsestider er det veldig greit å ha enkle, sunne middager som er raske å lage og som gjør godt for kroppen. En varmende gulrotsuppe kan gjøre underverker på alt fra sultne mager til såre halser!

En rask, velsmakende middag på under 30 minutter som er både sunn og god!

Spicy Gulrotsuppe med Tortelloni

Ingredients
  

 • 1 kg gulrøtter
 • 3 ts red curry paste
 • 3-4 stk hvitløksfedd
 • 1 stk løk
 • 1 boks kokosmelk
 • 1 boks hakkede tomater
 • 5 dl kyllingbuljong
 • 1-2 pk med tortelloni
 • Olje til steking

Instructions
 

 • Vask og skrell gulrøttene. Skjær de opp i like store skiver. Finhakk løk og hvitløk.
 • Varm opp litt olje i en gryte. Stek hvitløk og løk i et par minutter.
 • Rør inn red curry paste. La det steke i 2 minutter.
 • Tilsett gulrøtter, hakkede tomater, kokosmelk og kyllingbuljong. Rør godt rundt og la det koke i cirka 15 minutter.
 • Kok tortellonien som anvist på pakken eller ha i litt ekstra kyllingbuljong i suppa og varm den opp i suppa etter du har jevnet den ut.
 • Kjør suppa jevn med en stavmikser.
 • Server med tortelloni og brød.
 • Nyt!
You may also like
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5e9220569', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5e9221c74', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lys Kremet Kyllingsuppe

1 Mins read
Denne kyllingsuppa gir deg en varmende og god middag. Suppa er superenkel å lage og passer til hele familien! Slik gjør du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5e92232f8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: