Ukemeny – Uke 29

250

Her på Lørenskog er det meldt godt over 20 gradere de neste dagene, det er altså meldt skikkelig knall sommervær. Så til alle dere som ikke kommer til å sitte inne 8 timer av dagen på et kontor; kos dere masse ute og bad masse for meg! Heldigvis går jeg inn i siste uka før det blir noen uker mer litt etterlengtet ferie!

Men i denne sommervarmen er det godt å ha et godt utvalg til middager, noen som kanskje tar litt tid i tilfelle været bestemmer seg for at man kanskje burde revurdere badeplanene sine og til de gangene man ikke er hjemme før sent og ikke orker å stå lenge over grytene. Flere av rettene kan også nytes kalde, noe som er veldig digg akkurat nå!


Ukemeny – Uke 29

Mandag – Tandoori med quinoaboller

Tirsdag – Bacon Bowl

Onsdag – Sommersalat med kylling

Torsdag – Asiatiske kyllingkaker

Fredag – Sashimisalat med ponzusaus

Lørdag – Saftig Spareribs

Søndag – Fajitas

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Brownie med salt karamell

Ukens ekstra – Hjemmelaget Pølsebrød

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: