MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 29

1 Mins read

Her på Lørenskog er det meldt godt over 20 gradere de neste dagene, det er altså meldt skikkelig knall sommervær. Så til alle dere som ikke kommer til å sitte inne 8 timer av dagen på et kontor; kos dere masse ute og bad masse for meg! Heldigvis går jeg inn i siste uka før det blir noen uker mer litt etterlengtet ferie!

Men i denne sommervarmen er det godt å ha et godt utvalg til middager, noen som kanskje tar litt tid i tilfelle været bestemmer seg for at man kanskje burde revurdere badeplanene sine og til de gangene man ikke er hjemme før sent og ikke orker å stå lenge over grytene. Flere av rettene kan også nytes kalde, noe som er veldig digg akkurat nå!


Ukemeny – Uke 29

Mandag – Tandoori med quinoaboller

Tirsdag – Bacon Bowl

Onsdag – Sommersalat med kylling

Torsdag – Asiatiske kyllingkaker

Fredag – Sashimisalat med ponzusaus

Lørdag – Saftig Spareribs

Søndag – Fajitas

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Brownie med salt karamell

Ukens ekstra – Hjemmelaget Pølsebrød

Nyt Middagen!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d77a4ad2d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d77a4c344', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d77a4d846', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: