Ukategorisert

Bacon- og eggekopper

1 Mins read

Egg og bacon er noe mange synes er en helt fortreffelig frokost. Prøv denne morsomme og smarte måten å spise egg og bacon på! Bacon- og eggekopper er perfekt til frokost, lunsj eller kveldsmat. Også er de så enkle å lage. Tenk deg egg og bacon til frokost uten å trenge å stå å steke bacon i evigheter!

Bacon- og eggekopper (6stk)

Ingredienser:

 • 6 baconskiver
 • 6 egg
 • 100g revet ost
 • 1 ss gressløk/vårløk
 • 1 ts chilipulver (kan sløyfes)
 • 2 ts hvitløkspulver
 • Smør/formfett til smøring

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Smør 6 av formene på et muffinsbrett.
 3. Legg en baconskive i hver form. Plasser den langs kanten av formen. Sett formen midt i stekeovnen i 10 minutter. Ta ut formen.
 4. Klekk ett og ett egg oppi hver sin baconring. Strø over krydder, gressløk/vårløk og topp til slutt med litt revet ost.
 5. Stek midt i ovnen i 10-15 minutter til.
 6. La de avkjøle seg et par minutter før servering.
 7. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396ac4b23f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396ac4c892', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396ac4dace', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: