Ukategorisert

Peanøttsmørbrød

1 Mins read

Matpakka til ungene består for det meste av brødskiver. Det er ikke til å unngå. Brødskiver er det som ofte er enklest, det er godt, man vet at det blir spist opp og det metter barna. Men for å prøve å skape litt variasjon i den daglige matpakka varierer jeg i ny og ned på hva slags type brød de får.

Peanøttsmørbrødet skiller seg positivt ut ved at den gode nøtteaktigesmaken også er litt søt.

Peanøttsmørbrød (1 brød)

Ingredienser:

 • 250g mel
 • 2,4dl melk
 • 1 egg
 • 150g peanøttsmør
 • 150 g sukker
 • 1 ss bakepulver
 • 1 ts salt

Slik gjør du det:

 1. Forvarm ovnen til 190 grader. Gjør klar en brødform med bakepapir eller smør.
 2. Ha alt det tørre i en bakebolle.
 3. Rør sammen melk og egg i et desilitermål, og tilsett peanøttsmør.
 4. Bland de våte og de tørre ingrediensene sammen. Dette skal bli en litt tykk røre, så pass på at du får med deg alt i bunnen når du blander sammen.
 5. Ha blandingen over i brødformen.
 6. Sett midt i ovnen i cirka 50-60 minutter. Sjekk at brødet er gjennomstekt ved å stikke i det med en kakestikker eller en kniv, er den helt ren uten noe røre er brødet ferdig. Avkjøl i 10 minutter før du tar brødet over på en rist og lar det avkjøle helt der.
 7. Server med godt pålegg.
 8. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f41559b23', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f4155b549', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f4155d444', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: