Ukategorisert

Enkel Sataygryte

1 Mins read

Satay! Hva kan jeg si for å lokke dere til å prøve denne herligeheten?

Altså den kremete, gode sausen med himmelske smaker bestående av kokos og peanøtt. Bland denne sausen sammen med nykokt, helt plain hvit ris, det er helt MAGISK!

Enkel Sataygryte

Ingredienser (4 pers.):

 • Ca.600g kyllinglårfilet
 • 2 ss rød curry
 • 2 hvitløksfedd
 • 15g revet ingefær
 • 3 dl kokosmelk
 • 0,5dl vann
 • 0.5 dl soyasaus med mindre salt
 • 4 ss peanøttsmør
 • 2 ss fishsauce
 • Olje til steking
 • Ris/salat/naan til servering

Slik gjør du det:

 1. Varm en høy stekepanne med litt olje. Fres finhakket hvitløk og revet ingefær i noen sekunder før du rører inn red curry.
 2. Tilsett kyllingen skjært i biter, og stek til det nærmer seg gjennomstekt.
 3. Rør inn kokosmelk, vann, fishsauce og soyasaus.
 4. La det putre under lokk i cirka 20 minutter.
 5. Rør inn peanøttsmøret. Smak til om du ønsker retten litt sterkere (mer red curry), mildere (mer kokosmelk) eller mer peanøttsmak (mer peanøttsmør).
 6. Server med nykokt ris, naanbrød og en frisk salat.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65731c25e2791', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65731c25e4045', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65731c25e56f9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d