Ukategorisert

Sesam Nudler med kylling

1 Mins read

Test ut denne varianten av nudler laget med asiatiske smaker! Denne lager du raskt og enkelt på under 30 minutter. Hold gjerne litt tilbake på srirachaen og smak deg frem hvis det er sarte sjeler eller barn som skal spise sammen med deg.

Sesam nudler med kylling

Ingredienser (3-4 pers.):

 • Ca. 600g kyllinglårfilet
 • ½ ss løkpulver
 • 2 hvitløksfedd
 • 10g sesamolje
 • 0.4dl Soyasaus
 • 0.6dl Soyasaus
 • 20g sriracha
 • 1 vårløk, finskåret
 • 2 ss sesamfrø
 • 10g honning
 • 600g kokte (Udon) nudler
 • 60 g naturell kremost

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingen i biter. Bland den i en bolle sammen med løkpulver, presset hvitløksfedd, sesamolje og soyasaus.
 2. Varm opp en høy stekepanne og en kjele med vann.
 3. Stek kyllingen i pannen på medium til høy varme. Og kok nudlene som anvist på pakken.
 4. Tilsett resten av ingrediensene. Rør alt godt sammen og la alt varme seg opp til sausen er helt jevn. La småputre i 5-7 minutter.
 5. Server gjerne med litt ekstra sesamfrø på toppen.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5dc0f11cb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5dc0f2c1f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5dc10068b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

2 Comments

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: