Ukategorisert

Grove Pitabrød

1 Mins read

Pitabrød er et stykke svært luftig rundstykke som kan brukes til så mangt!

Disse er perfekte som en erstatter for brødskiva i matboksen, som turmat eller som tilbehør til middagen. De grove pitabrødene kan du også fint fryse ned så du har til senere.

Grove Pitabrød

Ingredienser (10 stk.):

 • 2.5dl lunkent vann
 • 1 egg
 • 25g fersk gjær
 • 0.5 dl olje
 • 250g sammalt hvetemel / annet grovt mel
 • 225g hvetemel
 • 1 ts sukker
 • ½ ts salt

Slik gjør du det:

 1. Bland alle tørre ingredienser i en bolle.
 2. Smuldre gjæren i en bakebolle med lunkent vann.
 3. Spe på de tørre ingrediensene i gjærblandingen. Tilsett egget og oljen litt etter litt slik at du får en jevn og god deig. La deigen elte i 5-7 minutter.
 4. Sett til heving i ca. 45 minutter.
 5. Ta litt mel på benkeplaten. Hell ut deigen og kna den et par ganger før du deler deigen i 10 like store emner. Trill emnene til boller og kjevle disse til flate pitabrød.
 6. Legg på stekebrett med bakepapir. Hev i ca. 15 minutter.
 7. Forvarm ovnen på 275 grader. Stek pitabrødene midt i ovnen i 6-7 minutter.
 8. Avkjøl noen minutter på rist før servering. Passer også ypperlig til å fryse ned, la dem da avkjøle seg helt.
 9. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e428ce5c8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e428cff62', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e428d1813', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: