BakstFrokostLunsjMiddag

Grove pannekaker

1 Mins read

Pannekaker er en storfavoritt hos både voksne og barn her i huset. Heldigvis er røra rask å slenge sammen så det tar ikke så lang tid å lage det. For å gjøre de vanlige pannekakene litt sunnere har jeg erstattet mesteparten av melet med grovt sammalt mel slik at vi får noen gode, grove pannekaker som metter lengre. De kan serveres med syltetøy og friske bær eller som vi liker å servere det, med ost, skinke og ruccola.

Grove Pannekaker

Ingredienser:

 • 5 dl melk
 • 60 g hvetemel
 • 160 g sammalt hvete, grovt
 • 3 egg
 • 55 g smør + til steking
 • ½ ts salt
 • Bær, syltetøy, ost, skinke osv til topping

Slik gjør du det:

 1. Smelt smøret i en liten kjele.
 2. Ha alt det tørre i en bakebolle.
 3. Bland sammen melk, egg og smeltet smør. Hell det i bakebollen med det tørre og rør det sammen til en jevn røre.
 4. Varm en stekepanne med litt smør i på medium varme. Ha i cirka en øse av røra og la den stivne i panna. Snu den når den er fast nok, det tar noen minutter per sider. Gjenta til all røra er stekt opp.
 5. Server med forskjellig fyll slik som bær, syltetøy, grønnsaker, ost, skinke osv.
 6. Nyt!
You may also like
Sauser, dip & marinader

Hjemmelaget Blåbærsyltetøy

1 Mins read
Nå på høsten bugner skogene av blåbær. Blåbær er mitt favoritt bær. Og sant skal sies, bærene vi selv plukker i skogen… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f8c1519ae', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
BakstKaker og Dessert

Natronkaker

1 Mins read
Natronkaker er tykke, små kaker som fort kan minne om amerikanske pannekaker. Disse er perfekte å servere som en litt fyldig dessert… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f8c155445', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
FrokostVegetar

Sunne, Supergode Bananpannekaker

1 Mins read
I dag er det pannekakedagen! Pannekakedagen feires i år med disse sunne og smakfulle bananpannekakene. Dette er en soleklar frokost og kveldsfavoritt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f8c158cee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: