LunsjMiddagVegetar

Enkel Pesto Penne

1 Mins read

Den siste uka skal jeg innrømme at det har gått mye i pesto. Siden jeg var så heldig å få flere potter med hjemmedyrket basilikum lagde jeg meg et STORT glass med pesto, og har spist både her og litt der. En skikkelig pesto-favoritt må være denne enkle pesto penne retten. På dager hvor vi har det travelt og vil ha en rask middag, eller kanskje til lunsj, er dette virkelig en slager. Jeg liker denne aller best som en vegetar rett, men den passer også ypperlig til både fugl og fisk!

Pesto Penne (3-4 personer)

Ingredienser:

 • Ca. 5 dl ukokt penne
 • 1 glass pesto
 • En håndfull småtomater
 • 1 ss olje
 • Ekstra parmesan

Slik gjør du det:

 1. Kok pennen som anvist på pakken.
 2. Har du ikke lagd ferdig pestoen, gjør det nå.
 3. Hell av vannet på pastaen. Rør oljen inn i pastaen.
 4. Tilsett pestoen og bland godt sammen.
 5. Server med ekstra parmesan og tomater.
 6. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651383bd54510', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651383bd55c8d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651383bd56f87', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: