Ukemeny – uke 50

462

Tenk at det er julaften og juleferie allerede neste uke! Er det bare meg eller har dette året bare flydd forbi?

Den siste uka før jul er det godt med noe annet enn julemat synes jeg, gjerne enkel mat da jeg ofte har nok å gjøre med både gaver, siste julebaksten og alt annet som skal ordnes til jul. Så her er et knippe gode, familievennlige middager som er perfekte før den tunge julematen melder sin ankomst.


Ukemeny – Uke 50

Mandag – Pesto Penne

Tirsdag – Rask Asiatisk Sesambiff

Onsdag – Laks på spinatseng

Torsdag – Familiens Pastagryte

Fredag – Kjøttkaker i brun saus

Lørdag – Sticky Chicken i Bao Buns

Søndag – Hel Sprøstekt KyllingUken består ikke kun av middager. Jeg har derfor valgt ut to oppskrifter jeg synes det virkelig er verdt å prøve ut denne uka.

Ukens Søteoppskrift – Kakao med chili

Ukens Ekstra – Julebrød over natta

Nyt middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: