FrokostLunsjMiddagVegetar

Bakt havregrøt med epler og nøtter

1 Mins read

I dag tidlig viste gradestokken bare 6 grader ute. Jeg tror jeg nå offisielt kan si at høsten endelig har kommet. På kjølige morgninger er det helt perfekt å starte dagen med en sunn og mettende frokost som også varmer godt.

Bakt havregrøt med nøtter og eple er en av mine høstfavoritter! Varm og god, men likevel stappfull av sunne næringsstoffer som gjør kroppen godt. Toppet med litt kokos, granateplekjerner og mer nøtter er denne er skikkelig godbit! Det som også er så fint med havregrøt er at det passer til absolutt alle måltider. Prøv da vel, det tar bare 20 minutter!

Bakt havregrøt med nøtter og epler (ca. 2 pers)

Ingredienser:

 • 75 g havregryn
 • ½ ts vaniljesukker
 • 1 ts kanel
 • 1 eple
 • ¼ ts salt
 • 1 egg
 • ½ ts bakepulver
 • 60 g hasselnøtter
 • 1 ts honning
 • 1 dl vann
 • Valgfri topping

Slik gjør du det:

 1. Riv eplet og hakk opp hasselnøttene. Sett ovnen på 175 grader.  
 2. Bland det tørre i en bakebolle.
 3. Tilsett eplet, egg, honning og vann. Rør alt godt sammen.
 4. Ha grøten over i en ildfastform. Sett midt inn i ovnen og la den steke i 15-20 minutter.
 5. Ta ut av ovnen og strø over toppingen før servering.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a662c34bd6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a662c373e6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a662c393c0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: