Ukemeny for Uke 2

562

Denne uka er det mange gode klassikere som står på menyen!

MANDAG – Løksuppe

En lett og god suppe med masse smak! Server løksuppa med en godt lag med ost på toppen eller stek et ostesmørbrød eller to som du kan spise ved siden av eller dyppe, det er helt magisk!

TIRSDAGBalikyllinggryte

Dette er en skikkelig klassiker på middagsbordet! En skikkelig smakfull kyllinggryte med kjente, gode smaker som barna garantert elsker.

ONSDAG – Biff Chop Suey

Lag denne populære takeaway favoritten hjemme! Den er superenkel å lage og utrolig god.

TORSDAG – Klassisk Fiskegrateng

Fiskegrateng med milde smaker og lite fiskesmak. Perfekt for alle som ikke er så glad i den klassiske “fiskesmaken”, men som likevel skal ha inn litt fisk i hverdagen. Enkel å lage, og kan fint fryses både før og etter steking.

FREDAG – PANNEKAKER

Pannekaker er egentlig utrolig undervurdert. Disse herlighetene kan man jo spise til omtrent alle døgnets tider og ikke minst servere de på utallige måter! Likevel må jeg si at min favoritt er pannekaker med et godt lag med hjemmelaget blåbærsyltetøy!

LØREDAG – Elgburger

En skikkelig saftig burger hører virkelig kos og helg til! Denne elgburgeren byr på masse smak, perfekt enten du tar den på grillen, i stekepanne eller i ovnen. Også er den like god både om du er alene til middag eller har gjester!

SØNDAG – Spicy Honningnudler

Uka avsluttes med en smaksbombe full av asiatiske godsaker. Her er det virkelig bare å krysse fingrene å håpe på at det blir igjen noen rester som man kan ha med til lunsj!

UKENS BAKST – Kanelsnurrer

Disse kanelsnurene blir vel aldri for gamle til at dette er noe alle elsker. Store og små, gamle eller unge, alle digger kanelsnurrer!

UKENS EKSTRA – Fløtegratinerte Poteter

Fløtegratinerte poteter står høyt på lista mi over favorittilbehør. Det passer jo omtrent til alt mulig, også kan man gjerne ha litt diverse grønnsaker i hvis man skal rydde ut av grønnsaksskuffen også! Fløtegratinerte poteter er perfekt!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: