Ukategorisert

Pizzamuffins

1 Mins read

Lei av brødskiver til lunsj? Prøv disse raske og skikkelig gode pizzamuffinsene. De passer perfekt i matpakken på skolen, jobb, barnehage eller i tursekken. De egner seg også godt til å fryse ned så her kan du lage dobbelt opp og fryse ned!

Fyll de med ditt favoritt pizzafyll!

Pizzamuffins (12 stk vanlig muffinsstr.).

Ingredienser:

 • 100g hvetemel
 • 105g havregryn
 • 50g sammalt hvetemel
 • 2 egg
 • 2 dl kefir (evt. 2 dl helmelk + 2 ts eddik)
 • 2 ts honning
 • 2 ts bakepulver
 • ½ ts salt
 • 1 ts oregano / pizzakrydder
 • 2 ss smeltet smør
 • 3 ss tomatpure
 • 100g ost + ca. 50 g til topping
 • 100-150g pepperoni / skinke

Slik gjør du det:

 1. Gjør klar alle ingrediensene. Skjør opp pepperoni/skinke, mål og vei opp og riv osten. Gjør klar et muffinsbrett med muffinsformer.
 2. Sett ovnen på 200 grader.
 3. Ha kefir, egg og smeltet smør sammen i en bolle.
 4. Bland sammen alt det tørre og spe det tørre i det våte til du har en tykk røre.
 5. Rør inn 100g av osten, pepperonien/skinka og tomatpuren i røra.
 6. Fordel røra i muffinsformene. Topp hver muffinsform med ekstra krydder og ost.
 7. Sett midt i ovnen i 20-25 minutter.
 8. La de avkjøle seg litt før servering. Avkjøl helt før du evt. fryser ned.
 9. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a600e14552', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a600e15bc6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a600e170a2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: