Imponer med nyttårsmiddagen

1K

Etter et ganske så annerledes år tror jeg vi alle begynner å bli klare for at 2020 skal bli overstått. Men før vi kommer til det nye året med nyttårsraketter og forhåpentligvis en ny start, må vi gjennom nyttårsmiddagen. Middagen som skal representere årets siste middag (og kanskje måltid?) vil mange at virkelig skal imponere. Og med disse rettene vil middagen virkelig imponere og årets siste måltid vil garantert by på en smaksfest for smaksløkene!


Kalkunfilet med hasselbackpoteter og grønnkålchips

Avslutt året med en nydelig og saftig kalkunfilet. Sammen med hasselbackpoteter og grønnkålchips utgjør kalkunfileten en helt fantastisk rett. I tillegg til at denne retten smaker skikkelig godt, får den også ekstrapoeng for å både være sunn OG enkel å tilberede! Oppskriften finner du her!

Helstekt kalkun med stuffing

Helstekt kalkun er en klassiker på nyttårsaften. Med denne oppskriften løfter du den vanlige kalkunen til et helt nytt nivå. Det beste med helstekt kalkun er at du bare trenger å lage stuffingen, resten lager seg selv. Få en imponerende nyttårsmiddag uten å stresse! Oppskriften finner du her!

Honningglassert ribbe med potet- og hvitløkspure

Har du enda ikke fått spist ribbe i år? Eller kanskje du ikke har fått nok? Prøv denne vrien på deilig ribbe og imponer med kraftige smaker på en god gammel klassiker. Oppskriften finner du her!

Real Amerikansk BBQ-Burger

En skikkelig saftig burger er kanskje ikke det du tenker på først som en skikkelig nyttårsmiddag, men hva med å prøve noe nytt? Denne burgeren er en skikkelig råtass og er en av mine mest populære oppskrifter, og det er kanskje ikke så rart med de smakene! Og vet du hva? Et annerledes år krever også en annerledes nyttårsmiddag! Oppskriften finner du her!

Håper disse oppskriftene byr på en smakfull nyttårsmiddag!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: