Oppskriftene du MÅ ha i påsken

613

Påsken er over oss og det betyr ferie og kos for mange. Påsken forbinder mange med god mat og godt selskap. Jeg deler her de beste oppskriftene som garanterer familiekos, påskekos og ikke minst god mat!

Lag softis i snøen!

Bruk enkle ingredienser til å lage en deilig, smakfull softis. Utforsk hva slags kjemiske reaksjon snø og salt kan skape sammen. Med læring og forskning er dette en perfekt aktivitet sammen med barna, med en velsmakende premie! Men vær forsiktig og husk gode votter!

Ingen tur uten pølser?

Er du en av de som ikke kan se for deg en tur uten pølser? Bål eller ei, disse innbakte pølsene er helt fantastiske å ta med på tur enten du skal til fjells eller til sofakroken!

Imponer venner og familie med denne klassikeren!

Lasagne er en italiensk klassiker på norske middagsbord. Hva med å utfordre deg selv eller noen i familien til å prøve å lage Lasagneroser i påsken?

Sjokoladestjerne

Lag et av mine mest populære bakverk, den berømte sjokoladestjerna. Nydelig søt bakst med nutella!

Start dagen med ferskt grytebrød

Man har gjerne litt ekstra god tid i ferier, og lange sene frokoster er for mange selve definisjonen på ferie. Sett deigen til grytebrød før du legger deg, og nyt det varmt til frokost hver dag i påsken!

Sist, men ikke minst…….

Påskekake

Jeg kan ikke utelukke denne herlige påskekaka! Den har alle påskeelementene; appelsin, kvikklunsj, påskeegg og stil! Hva mer kan man forvente?

God Påske!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: