Ukemeny – Uke 13

563

Endelig er påsken her! Den ble nok ikke sånn vi hadde håpet for et år siden, men kose oss skal vi uansett! Vi har alle våre tradisjoner i påsken. Noen må ha lam en eller flere ganger, andre må grille pølser over bålet på tur. Uansett hvilke tradisjoner du bare må ha for å få maks påskestemning så kommer jeg med noen forslag til en middagsmeny denne uka også.

Ønsker med dette, dere alle en riktig god påske!


Ukemeny – Uke 13

Mandag – Smakfull Løksuppe

Tirsdag – Enkle Dumplings

Onsdag – Nøttelaks

Torsdag – Tacogryte

Fredag – Påskelam

Lørdag – Vegetarlasagne

Søndag – Pastaform

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Påskekake

Ukens ekstra: Potetbrød

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 1156kr. Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: