Ukemeny – Uke 15

738

Nå som hverdagen virkelig er tilbake igjen blir fokuset på mat litt annerledes enn hva den gjør når det er ferie eller når jeg var i permisjon. I tillegg jobber jeg i et yrke hvor uka etter påsken ofte representerer startskuddet for høysesongen vår, en tid som gjerne fører til litt overtid og litt ekstra travle dager. I perioder som det blir fokuset på mat endret til at det gjerne skal gå litt fort så vi får mest mulig tid som en familie før gutta skal legge seg.

Temaet for denne ukens ukemeny er derfor litt raskere middager som gjerne ikke tar mer enn 30 minutter å lage. Håper dere liker den!


Ukemeny – Uke 15

Mandag – Tomatsuppe

Tirsdag – 30 minutter Butter Chicken

Onsdag – Rask Thaisuppe

Torsdag – Laksepanne m/ brokkolini

Fredag – Fargerik Pølsegrateng

Lørdag – Pasta Pangrattato

Søndag – Baligryte

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Ovnsbakt Donuts

Ukens ekstra: Grove Scones

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 1144kr. Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: