MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 15

1 Mins read

Nå som hverdagen virkelig er tilbake igjen blir fokuset på mat litt annerledes enn hva den gjør når det er ferie eller når jeg var i permisjon. I tillegg jobber jeg i et yrke hvor uka etter påsken ofte representerer startskuddet for høysesongen vår, en tid som gjerne fører til litt overtid og litt ekstra travle dager. I perioder som det blir fokuset på mat endret til at det gjerne skal gå litt fort så vi får mest mulig tid som en familie før gutta skal legge seg.

Temaet for denne ukens ukemeny er derfor litt raskere middager som gjerne ikke tar mer enn 30 minutter å lage. Håper dere liker den!


Ukemeny – Uke 15

Mandag – Tomatsuppe

Tirsdag – 30 minutter Butter Chicken

Onsdag – Rask Thaisuppe

Torsdag – Laksepanne m/ brokkolini

Fredag – Fargerik Pølsegrateng

Lørdag – Pasta Pangrattato

Søndag – Baligryte

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Ovnsbakt Donuts

Ukens ekstra: Grove Scones

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 1144kr. Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt Middagen!

You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ebcb2273a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ebcb23beb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ebcb24ee4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: